Woningaanbod

Van Lier Park fase 1

De architectenbureaus Quadrant Architecten BNA uit Zevenbergen en Buro de ville (voorheen Bureau Broeders Ontwerp en Bouwkunde BV) uit Loon op Zand hebben aan de hand van het beeldkwaliteitsplan, en in nauwe samenwerking met elkaar, de vertaalslag naar de 94 nieuwe woningen en appartementen van Van Lier Park gemaakt. In de eerste fase komen circa 24 grondgebonden koopwoningen en circa 40 appartementen. In de tweede fase komen hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Bekijk hieronder de vogelvluchtimpressie.

Download de situatiekaart van fase 1

Koopwoningen

In Van Lier Park fase 1 komen koopwoningen van verschillende typen hoek- en tussenwoningen en levensloopbestendige woningen. Bekijk hieronder de eerste schetsbeelden van deze woningen die ontworpen zijn door Quadrant Architecten BNA.

Appartementen

Architectenbureau Buro de ville tekende voor het ontwerp van de twee appartementengebouwen van Van Lier Park die in fase 1 worden gebouwd: Van Lier en Van Esch. Bekijk hieronder de eerste schetsbeelden van de twee appartementengebouwen.

ONTWIKKELAAR
Van Lier Park is een ontwikkeling van
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Van de Water Makelaars
www.vandewatergroep.nl