94 woningen en appartementen

Van Lier Park

Samen met de gemeente Loon op Zand werkt Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de ontwikkeling van nieuwbouwplan Van Lier Park in Loon op Zand. Het plangebied ligt aan de zuidwestzijde van Loon op Zand, tussen de bestaande wegen Bergstraat, Kerkstraat en Klokkenlaan én in het centrum.

Het plan voorziet in 94 woningen en appartementen. Er komen huur- en koopappartementen en koopwoningen in verschillende typen waaronder hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Het doel is een plezierige woonbuurt creëren die op een vanzelfsprekende manier past bij het centrum, de landelijke omgeving en de bestaande bebouwing zodat het plan een fraaie dorpsrand vormt.

Bekijk de eerste schetsbeelden van de woningen

Stand van zaken

Bestemmingsplanprocedure

Tot halverwege juni 2022 is er gewerkt aan het bestemmingsplan. Het resultaat daarvan is dat het ontwerpbestemmingsplan eind juni 2022 in procedure is gegaan. Het was mogelijk om op het plan te reageren door een zienswijze of een bezwaar in te dienen. Medio december 2022 heeft de gemeente Loon op Zand het bestemmingsplan vastgesteld, maar er is een beroep aangetekend. Het is daardoor nog niet bekend wanneer de verkoop van de woningen en appartementen start. Wij houden je via de nieuwsbrieven op de hoogte.

Lees het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je de nieuwsbrieven van Van Lier park ontvangen? Je kunt je via de onderstaande button aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

ONTWIKKELAAR
Van Lier Park is een ontwikkeling van
www.jansenbouwontwikkeling.nl

MAKELAAR
Van de Water Makelaars
www.vandewatergroep.nl