December 2021

Van Lier Park

Samen met de gemeente Loon op Zand werkt Jansen Bouwontwikkeling B.V. aan de ontwikkeling van nieuwbouwplan Van Lier Park in Loon op Zand. Het plangebied ligt aan de zuidwestzijde van Loon op Zand, tussen de bestaande wegen Bergstraat, Kerkstraat en Klokkenlaan én in het centrum. Het plan voorziet in ca. 92 woningen en appartementen. Er komen huur- en/of koopappartementen en koopwoningen in verschillende typen waaronder rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Het doel is een plezierige woonbuurt creëren die op een vanzelfsprekende manier past bij het centrum, de landelijke omgeving en de bestaande bebouwing zodat het plan een fraaie dorpsrand vormt.

Op dit moment is nog niet aan te geven wanneer de verhuur en verkoop van Van Lier Park van start kan gaan. Wij verwachten u halverwege 2022 nader te kunnen informeren. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via interesse@jansenbouwontwikkeling.nl.

Lees hier meer over het bestemmingsplan en bekijk de impressie van het stedenbouwkundigplan en de presentatie van de digitale informatiebijeenkomst van d.d. 13-1-2022.

Wilt u de nieuwsbrieven van Van Lier Park ontvangen? Dan kunt u zich via de onderstaande button inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief

Van Lier Park is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en gemeente Loon op Zand

www.jansenbouwontwikkeling.nl
interesse@jansenbouwontwikkeling.nl

Contact